نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث چگونه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟ خواص اعجاب‌انگیز سکنجبین | از رفع تشنگی تا تقویت قلب و معده آفت‌کش‌ها با اختلال در رشد مغز کودکان مرتبط هستند وزیر علوم خواستار بازنگری در دروس دانشگاهی و تمرکز بر آموزش با کیفیت شد دستگیری سارق خودروهای مدل پایین توسط پلیس مشهد تحقیقات ویژه پلیس آگاهی مشهد درباره مرگ مشکوک و دلخراش جوان موتورسوار بهترین روش وزن کم کردن؛ رژیم‌های فستینگ و کتوژنیک یا رژیم مدیترانه‌ای؟ رای نهایی شکایت زنگنه از سعید جلیلی و زاکانی اعلام شد هلاکت ۸ تروریست در عملیات فراجا (۵ شهریور ۱۴۰۴) ساعت و زمان دقیق ماه گرفتگی ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در ایران فضای مجازی برای کودکان و نوجوان؛ فرصت‌سازی یا فرصت‌سوزی؟! دستگیری باند دزدان زیبارو در مشهد | سرقت یک میلیاردی با آبمیوه و غذای مسموم + فیلم یادی از دکتر عباس شفیعی، پدر داروسازی نوین ایران | نوشداروی ماندگار توقف قطار‌ها در ایستگاه نیشابور از سر گرفته شد | ماجرای تصمیم عجیب شرکت راه‌آهن که لغو شد گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید! تأمین برعکس آب مشهد | فقط ۳۰ درصد از آب شهر از طریق سدها تامین می‌شود بازگشت همه دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشایی موزه استاد فرشچیان در کاخ سعدآباد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: هدف از رسیدگی به پرونده‌های قضایی احقاق حق و اجرای عدالت است آیا مدارس زودتر از موعد شروع می‌شوند؟ | تاریخ دقیق بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
سرخط خبرها

۲۰ هزار بازدید در حوزه بهداشت انجام شده است | آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مأموریت ویژه شب‌های قدر

  • کد خبر: ۲۱۸۸۷۴
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
۲۰ هزار بازدید در حوزه بهداشت انجام شده است | آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مأموریت ویژه شب‌های قدر
از ابتدای طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ تاکنون بازدید‌ها و بازرسی‌های مستمری از تمامی بخش‌های مرتبط با حوزه سلامت داشتیم که تنها ۲۰ هزار مورد آن مربوط به حوزه بهداشت بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جانشین ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جانشین رییس این دانشگاه در کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ تاکنون بازدید‌ها و بازرسی‌های مستمری از تمامی بخش‌های مرتبط با حوزه سلامت داشتیم که تنها ۲۰ هزار مورد آن مربوط به حوزه بهداشت بوده است.

دکتر محمدیوسف رحمتی اظهار کرد: پیش از اجرای طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ بیش از ۴۰ جلسه با حضور مسئولان استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، آستان قدس رضوی، شهرداری مشهد، نیروی انتظامی و دیگر مجموعه‌ها استانی و شهری در خصوص سلامت زائران نوروزی، محل‌های اسکان ایمن و استاندارد، عرضه و توزیع تغذیه سالم و بهداشتی و ... برگزار شد.

وی تصریح کرد: نیرو‌های حوزه سلامت در بیمارستان‌ها و مراکز و پایگاه‌های بهداشتی عملکرد قابل قبولی در طول مأموریت اجرا شده از ابتدای طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ تاکنون داشته‌اند و جا دارد که یک خداقوت ویژه به تمامی این عزیزان عرض نماییم.

جانشین ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این روز‌ها بازدید‌ها و جلسات مستمری در قرارگاه‌های عملیاتی ستاد‌های خدمات سفر استان و مشهد با حضور معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی و فرماندار مشهد و معاونان وی انجام و برگزار شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه باید بگوییم که تا این لحظه هیچگونه شکایتی در قرارگاه‌های استان و مشهد در حوزه سلامت و در موضوعات بهداشت، درمان، دارو، اورژانس پیش بیمارستانی و ... به ثبت نرسیده است.

دکتر رحمتی افزود: از نیمه دوم اسفند ماه سال گذشته تاکنون بازدید‌های متعددی در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو داشتیم و خوشبختانه تا این لحظه هیچگونه مشکلی در بحث مسمویت‌ها به خصوص در محدوده حرم مطهر رضوی مشاهده نشده است.

جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی ستاد سلامت نوروزی بیان کرد: در محدوده حرم مطهر رضوی در کنار فعالیت و استقرار بیمارستان صحرایی باب الجواد (ع)، تیم‌های واکنش سریع و پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ ابتدای خیابان طبرسی، حد فاصل ورودی‌های کوثر و باب‌الکاظم (ع)، حد فاصل ورودی‌های باب الرضا (ع) و باب الجواد (ع) و صحن پیامبر اعظم (ص)، فعالیت پایگاه‌های بهداشتی را در باب الجواد (ع)، دور رینگ بست شیخ طبرسی و خیابان شهید نواب صفوی با معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در دارالشفاء امام (ع) با مدیریت همین مجموعه داریم.

دکتر رحمتی همچنین در خصوص تدابیر صورت گرفته در خصوص شب‌های قدر، گفت: در این روز‌ها برنامه‌ریزی دقیقی برای شب‌های قدر داشتیم تا که در این مأموریت ویژه هم همان موارد قبلی که در لحظه سال تحویل و دیگر زمان‌های خاص به‌خوبی و به نحو احسن انجام وظیفه نماییم و امیدواریم که این مأموریت ویژه این ۳ شب هم به سلامت پایان یابد و هیچگونه مشکلی برای زائران و مجاوران امام رضا (ع) ایجاد نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->